Seizoen 2022-2023 is van start

We zijn weer van start!
Zondag jl. stond de 1e gezamelijke trainingsdag van het seizoen 2022/2023 met het vernieuwde Team SKADI op het programma.
Om 09.15 uur werd er verzameld in het natuurgebied De Noordwaard in de Brabantse Biesbosch.
Na een korte kennismaking vertrokken de dames voor een skeelerrit over 50km die bestonden uit 2 grote ronden van 25 km.
Nadat de dames hun 50 km hadden volbracht die best pittig waren met de hele hard wind die er deze ochtend stond vertrokken we met zijn allen naar Brakel in Gelderland.
Bij de Familie van Zanten had de moeder van onze jongste telg Daniƫlle een overheerlijke, luxe, lekkere en zeer uitgebreide lunch voor ons op tafel gezet!
Diverse soorten broodjes en boterhammen, zoals diverse harde broodjes met carpaccio, eiersalade, vleessalade, gezond, ham en kaas. Speltbrood, bruin brood, krentebollen, eierkoeken, en nog diverse ander soorten beleg stond er voor ons klaar.
Diverse soorten thee, koffie en verse jus ‘ d orange dus we konden maar kiezen. Mevrouw Anneke van Zanten heeft de lat hoog gelegd voor onze verzorger Johnny. De dames verwachten de komende trainingsdagen van Johnny meer als alleen een gekookt ei en een salade.
Nadat de dames hun krachten weer flink aangevuld hadden en de planning voor de gehele zomer was vastgezet vertrokken de dames voor een mooie duurrit over 70 km over de dijken in de Provincies : Gelderland, Zuid Holland en Brabant.
Door de diverse werkzaamheden aan de weg moesten er soms acrobatische toeren worden uitgehaald door de dames maar gelukkig kregen ze geen lekke banden en konden ze genieten van een mooie rit met een lekker voorjaars zonnetje.
De dames werden deze dag begeleid door Ploegenvertegenwoordiger en verzorger Johnny die de taken voorlopig waarneemd totdat de nieuwe ploegleider is aangesteld.
Bij terugkomst had de moeder van Danielle weer een heerlijk hersteltoetje met Griekse Yoghurt, kwark, divers rood fruit en bokkepootjes klaar staan en als kers op de taart had ze voor de gehele ploeg nog een heerlijke avondmaaltijd op tafel gezet.
Nadat de dames genoten hadden van een verfrissende douche konden we alweer aan tafel.
Een heerlijke verse groentensoep met rundvlees en gehaktballetjes, zelfgemaakt gehaktbrood uit de oven, een gemengde salade en een heerlijk koude pastasalade en een lekker toetje.
Namens de rijdsters en begeleiders van Team SKADI willen we Familie van Zanten bedanken voor de gastvrijheid en de geweldige verzorging.