Marathon cup 13 – Eindhoven

Na de zware wedstrijden op de Weissensee en een weekend rust ging de Marathon Cup op kunstijs verder in Eindhoven.
De Weissensee had nog wel zijn sporen nagelaten bij Team SKADI. Beau had nog steeds last van een opspelende pees en Claudia ondervond nog heel last van haar heupblessure. Het kenmerkt de instelling van beide dames dat ze gewoon aan de start stonden toen om 19.00 uur het startschot klonk. Corina gaf aan niet fit te zijn zaterdagochtend en ging niet van start.
Het werd een levendige en zware wedstrijd waarbij Team SKADI flink werd aangemoedigd door de aanwezige sponsoren : P&G Safety BV , Mark Bouman Grondwerken BV , Maarten Bouman Schilderwerken en De Vos Montage. Claudia had het zwaar maar streed voor elke meter maar moest helaas de koers halverwege verlaten.  Beau reed een sterke koers en was telkens goed voorin te vinden en enkele kopgroepen mee te pakken. In de finale was het peloton een lang gerekt lint en een sprint moest de beslissing brengen. Beau wist in de laatste ronde nog wat plaatsen te winnen en kwam als 14e over de streep