Trainingsdag 1

Eindelijk was het dan zover! De 1e real live trainingsdag met Team SKADI in Babyloniënbroek. Om 12 uur werden de dames ontvangen bij de ploegleider Nick thuis waar verzorger Johnny en vrouw des huizes Anne Carine een heerlijke lunch op tafel hadden gezet. Om 13.30 was het dan tijd voor het serieuse werk. Er stond een heuse Team SKADI Triathlon op het programma die bestond uit 4,6 km hardlopen, 18,4 km skeeleren en 46 km fietsen.

Het werd een loodzware triathlon met de enorme harde wind, slecht wegdek en voor sommige nieuwe onderdelen. Het werd dan ook veelal een vrouw tegen vrouw gevecht. Na het lopen waren er 3 koploopsters en lag het veld redelijk bij elkaar. Het skeeleren zorgde voor een grotere schiftig en het fietsen zorgde voor grote verschillen.
Na 2 uur en 38 minuten kwam Melissa solo als 1e over de streep met een kleine voorsprong op Elske. De sprint om de 3e plaats werd nipt gewonnen door Clarissa.

Na een heerlijke douche genoten de dames en begeleiding van een heerlijk diner aangeboden door ons Club van 250 lid ‘ t Hart van Genderen en een heerlijk toetje aangeboden door onze Vriend van Team SKADI De Jacobushoeve.

#chipsoft #pgsafety #optiplant #thartvangenderen #familieoudealink #maartenboumanschilderwerken #stucadoorsbedrijfwesleyscheeren #cafetariahalosta #tonenmaryjuinen #dejacobushoeve