Na 5 jaar terug in Eindhoven

Na een afwezigheid van 5 jaar stond er weer een wedstrijd om de Marathon Cup in Eindhoven op het programma.
De wedstrijd is Eindhoven was de 10e wedstrijd om de Marathon Cup en tevens de 3e en Finale wedstrijd van de Brabant Cup.
Vandaag stond Team SKADI aan het vertrek met Aggie, Floor en Clarissa. Melissa was afwezig en zat in thuisisolatie. Dus de dames moesten flink aan de bak omdat er toch een belangerijke schakel ontbrak.
De wedstrijd op zich was niet echt spectaculair maar het was enorm opletten. Er werd zenuwachtig gekoerst en er werd enorm veel geduwd en getrokken met als gevolg vele valpartijen.
Gelukkig bleef Team SKADI een valpartij bespaard maar zag men Clarissa al vroeg de koers verlaten met weer een opspelende blessure. Floor en Aggie reden een sterke en oplettende koers en bij elke kopgroep waren ze aanwezig of stelde gelijk weer orde op zaken. Uiteindelijk moest een sprint de beslissing brengen en het werd een sprint waar van alles gebeurde. Aggie reed een sterke sprint en wist een mooie 8e plaats te behalen. Helaas werd Floor in de eindsprint gehinderd door een val net voor haar en kwam als 28e over de streep.
In het Algemeen Klassement bleef Aggie stevig op plaats 3 staan. Ondanks een wat mindere uitslag in Dagploegenklassement met de 10e plaats zien we Team SKADI nog terug op nette 5e plaats.
Komende zaterdag om 19.00 uur gaan we verder met de 11e wedstrijd om de Marathon Cup op de Vechtse Banen in Utrecht.
Foto: Timsimaging