Laatste trainingsdag voor de start van het seizoen

Vandaag stond in Brabant de laatste gezamelijke trainingsdag op het programma.
Om 09.15 uur werd er begonnen met warming up op het parkeerterrein bij de Optisport Kunstijsbaan in Breda. Om 09.45 gingen de poorten open en gingen de dames zich gereed maken voor een pittige laatste gezamenlijke training op het ijs.
Na de ijstraining vertrokken we naar Babyloniënbroek waar we bij Ploegenvertegenwoordiger Nick Uithoven gingen genieten van de lunch. De Lunch was voortreffelijk en zeer smaakvol en werd geheel verzorgd geschonken door Spar van Horssen Genderen. Fabian van Horssen super bedankt! Na de lunch gingen de dames tussen de buien door nog even op de fiets en konden met volle teugen genieten van hardwerkende agrariërs op alle landwegen. Bij terugkeer leek het wel op een aankomst van een modderige cyclocross.
Nu op naar de start van het seizoen aankomende zaterdag 22 Oktober op de Jaap Eden Baan in Amsterdam.
Aanvang wedstrijden :
18.10 uur : Beloftendivisie met Daniëlle van Zanten.
19.00 uur : Topdivisie met Beau Wagemaker, Claudia Oranje, Corina Strikwerda en Floor Peters.
De begeleiding is in handen van Ploegleider Peter Janssen en Verzorger Johnny Verbeek.
Hopelijk zien we u komende zaterdag langs de baan in Amsterdam!