Marathon Cup 1 – Amsterdam

Gister was het dan weer zover de 1e wedstrijd om de Marathon Cup ging traditie getrouw weer van start op de Jaap Eden Baan in Amsterdam. De 1e wedstrijd is altijd weer wat aftasten en alle rijders zijn wat meer gespannen dan normaal.
Om 19.00 uur klonk het startschot voor 51 dames in de Topdivisie. Namens Team SKADI gingen Beau, Claudia, Daniƫlle en Floor van start. De begeleiding was in handen van Ploegleider Peter en Verzorger Johnny.
Het zou een levendige wedstrijd worden met veel schermutselingen. Voor Team SKADI verliep het nog niet helemaal volgens plan. Helaas moesten Daniƫlle, Floor en Claudia de wedstrijd voor half koers verlaten. Beau wist helaas net niet de oversteek naar de kopgroep te maken maar wist in de eindsprint van het peloton als 3e dus op de 15e plaats over de streep te komen.
We hebben goede punten gezien en sommige dingen wisten we vooraf maar dat gaat zeer zeker goed komen in de volgende wedstrijden.
Foto: photographyfredberlijn