Marathon Cup 2 – Enschede

Helaas stonden we deze wedstrijd maar met 2 dames : Floor en Beau aan het vertrek. Corina en Claudia waren geveld door het griepvirus en Daniƫlle bleef ook aan de kant vanwege een blessure.
In de openingsfase reden Floor en Beau erg attent en waren veelal vooraan in het peloton te vinden.Na veel schermutselingen en aanvallen ontstaat er uiteindelijk een kopgroep van 15 rijdsters met daarbij namens Team SKADI : Beau.
Net op het moment dat de 15 vooraan een ronde voorsprong weten te pakken komt Beau ten val. Gelukkig is Floor altijd attent en gaat in de remmen en weet Beau weer keurig vooraan in het peloton af te zetten. Helaas komt Beau in de eindsprint om de overwinning ten val en daardoor kwam ze als 15e over de streep. Floor wist nog een goede pelotonsprint te rijden en kwam als 23e over de streep.
Foto: fotographybyfredberlijn