Marathon cup 3 – Heerenveen

Het werd een wedstrijd om snel te vergeten en we kijken alweer vooruit naar volgende week in Den Haag. Deze week zat alles tegen wat eigenlijk tegen kan zitten. Beau werd geveld door de griep, Corina is aan de beterende hand maar nog niet wedstrijdfit maar was gelukkig wel aanwezig om het team te ondersteunen.
De 3 dames die het vandaag moesten doen voor Team SKADI waren Floor, Claudia en Daniƫlle. Al in de loze ronde kwam Floor ongelukkig ten val op haar knie maar kon gelukkig de aansluiting weer maken met het peloton. Daniƫlle en Claudia hadden nog teveel last van hun ziek zijn van de afgelopen weken en moesten al snel het ijs verlaten.
Floor reed een sterke koers maar kreeg steeds meer last van haar knie en moest met nog 10 ronden te gaan het peloton laten gaan en niet lang daarna de koers verlaten. Met de val was haar knie goed geraakt en na een bezoek aan de EHBO werd Floor doorgestuurd naar het ziekenhuis. Gelukkig is er niets gebroken of gescheurd maar hield ze er wel een fikse kneuzing aan over aan haar knieschijf.
Nu weer kop omhoog, borst vooruit en volgende week weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Foto: fotographybyfredberlijn