Lulea – Grand Prix 6

Geweldige dag voor Team SKADI
Beau pakt een schitterende 3e plaats tijdens de Grand Prix Finale en als klap op de vuurpijl de 2e plaats in het Eindklassement van de Grand Prix Natuurijs.
Vanochtend om 08.00 uur klonk het startschot voor de Finale van de Grand Prix Natuurijs over 100km. In de openingsfase was Claudia goed voorin te vinden en ook Beau en Corina staken hun neus regelmatig tegen het venster. Beau gaf af en toe wat speldenprikjes en liet zien dat ze zich erg sterk voelde. De dames maakte er een harde koers van en achteraan stond de deur open. Claudia moest helaas het peloton laten gaan en moest met enorme pijnklachten na 70km de koers verlaten. Beau was inmiddels op avontuur gegaan en de samenwerking met de andere 9 vluchters was uitstekend. Corina reed ook zeer attent en reed goed mee in het peloton. Uiteindelijk mochten de vluchters gaan sprinten om de overwinning en Beau pakte met een uiterste krachtinspanning een keurige en zeer verdiende 3e plaats. Corina reed in het peloton ook nog naar een keurige 25e plaats.
Na de blijdschap van de 3e plaats in de finale werd de blijdschap nog groter toen bleek dat Beau in het Eindklassement van de Grand Prix Natuurijs was gestegen van de 4e naar de 2e plaats.
Een prachtige week, waar we als team en begeleiding mooie dingen hebben kunnen laten zien!
Wij bedanken al onze sponsoren voor het vertrouwen wat ze in ons hebben. Zonder jullie kunnen wij deze resultaten niet behalen.
Bedankt!!!