Marathon Cup Finale – Leeuwarden

Finale Leeuwarden
Afgelopen zaterdag stond in Leeuwarden de Finale van de Marathon Cup op het programma.
Voorafgaand aan de wedstrijd kregen alle rijdsters die afscheid namen waaronder onze Floor een mooie bos bloemen en reden onder luid applaus een mooie ereronde.
Daarna ging de wedstrijd van start met namens Team SKADI Beau en de geblesseerde Claudia aan het vertrek ( respect voor haar inzet ). Corina was wederom ziek dus ging niet van start.
Het werd een levendige wedstrijd waarbij onze dames zich goed lieten zien. Uiteindelijk moest Claudia na 65 ronden de wedstrijd verlaten en Beau sprintte naar een 19e plaats in de wedstrijd.
Met deze 2 punten voor de 19e plaats steeg Beau nog naar de 15e plaats in het Eindklassement van de Marathon Cup. Team SKADI wist uiteindelijk als 11e te eindigen in het Algemeen Ploegenklassement 2022/2023.
Hierbij komt er een einde aan het seizoen en willen wij als rijdsters en begeleiding : Beau, Claudia, Corina, Daniƫlle, Floor, Johnny, Cindy en Nick een woord van dank uitspreken aan al onze sponsoren!!!! Zonder jullie is dit alles niet mogelijk en daarom nogmaals : SUPER BEDANKT!!!!!