Trainingsdag bij onze sponsor P&G Safety in Gameren.

Zaterdagochtend 12 September werden wij ontvangen bij P&G Safety in Gameren.
Een trotse sponsor waarvan zijn naam op onze kleding staat. Allereerst kregen we een prachtige rondleiding door het bedrijf wat er uitstekend uitzag. Daarna gingen de vrouwen zich gereed maken voor een pittige duurrit van 60km op skeelers over de dijken in Gelderland en Brabant. Het was een pittige rit met veel wind maar daar hoor je onze dames niet over.

Nadat een ieder weer op krachten was gekomen na een heerlijke lunch die werd aangeboden door P&G Safety was het tijd voor wat mooie fotos rondom het filiaal.

Als afsluiting stond er nog een zware fietstraining op het programma waarbij de Bommelse Brug meermaals werd beklommen.
Het was weer een mooie trainingsdag en willen namens de rijdsters en begeleiders P&G Safety bedanken voor de gastvrijheid en ook dank aan Stienis Jan van Maaren voor het beschikbaar stellen van de scooter.